PSYCHOREHABILITAČNÍ  POBYT  DOBRONICE

Do rekreačního střediska Lužnice pod zříceninou hradu Dobronice jsme se letos vypravili ve čtvrtek v posledním prázdninovém týdnu.. Pobyt  jsme tradičně zahájili opečením špekáčů na táboráku.

Pátek začal ranní rozcvičkou. Poté jsme pod vedením Dany Zářecké zdobili jí upečené minidortíky, na kterých jsme si pak pochutnali při odpolední svačince.     Před obědem si ještě děti vyzdobily barevnými fixy kšilty proti sluníčku.  Po obědě se většina z nás zapojila na hřišti do sportovních  hrátek. Večer nám tradičně zpestřil Jiřík Ciffra svou specifickou poznávací soutěží z oblasti populární hudby, filmů, pohádek. Hádání nám zpestřil i svými pantomimickými výstupy.   Završením večera bylo Jirkovo pro všechny šokující vyhodnocení, které snad vystihuje heslo – NEMUSÍŠ SE HRY ZÚČASTNIT, PŘESTO MŮŽEŠ ZVÍTĚZIT.

Sobotní dopoledne jsme zdobili perníčky, opět z Daniny kuchyně. Průběžně přitom probíhalo zápolení ve hře Člověče nezlob se. Odpoledne byla na programu procházka. Barevná zvířátka vytyčující trasu dovedla děti ke sladkému pokladu. A ti nejvytrvalejší z nás dorazili až nad řeku ke kapli Nanebevzetí Panny Marie.   Po návratu do tábořiště nás čekala přednáška Tomáše Ciffry o pravidlech sebeobrany. Na jejím závěru si ještě kluci zastříleli na terč ze vzduchovky.  Další iniciativa Dany Zářecké nás obeznámila s tibetskými mísami a možnosti pro nás všechny tak potřebného  relaxování při jejich zvucích.Těsně před setměním  Max a Sam předvedli velice profesionálně  ukázky soubojů juda.

 Během celého pobytu  jsme obdivovali rybářskou trpělivost kluků Koubových . Ti využili každé volné chvilky k posezení  s prutem u řeky. Ulovené ryby zdokumentovali a pustili   zpět do vod  Lužnice.

Na závěr pobytu obdržel každý z účastníků diplom.  K němu  dostalo každé dítko  ještě drobné pozornosti.   

A protože s pobytem panovala všeobecná spokojenost,

                                                  ZA   ROK  V  DOBRONICÍCH  NA SHLEDANOU !!!

                                                                                     smileysurprisesmiley

 

                            

                                  31.8, - 3.9.  - POBYT  DOBRONICE

 

 

 

 

Webové stránky zdarma

Nepřihlášený