Víkendový pobyt Dobronice

Na psychorehabilitační pobyt do Dobronic jsme se  letos vydali místo v  květnu až v září.  Na vině byla samozřejmě korona.  Rozhodli jsme se využít  víkend prodloužený o svátek svatého Václava.  Vsadili jsme na většinou  příjemné zářijové počasí.  To nás však tentokrát  trochu vypeklo.  V sobotu a  v pondělí pršelo, jen se lilo.   Nicméně náladu nám déšť nezkazil.  Celý pobyt jsme měli co na práci.  

Pod vedením Dany Zářecké jsme z cukrářské hmoty tvořili  originální  barevné zákusky.  Samozřejmě, že jsme si na nich  také báječně pochutnali.  S dětmi jsme malovali trička.  Z přírodnin (žaludy, šišky, bukvice a další)  pomocí tavicí pistole vznikaly obrázky a figurky.   

 V neděli nás  mile  překvapilo sluníčko.  Využili jsme ho k procházce ke zřícenině hradu Dobronice a ke kostelu  Nanebevzetí Panny Marie.  Zde jsme si užívali příjemné sluneční odpoledne  a kochali se  pohledy do údolí Lužnice.

Při pobytu v Dobronicích nechyběly veselé rozcvičky, pantomimická vystoupení i jsme si s chutí zatančili.  Prostě příjemný a pohodový pobyt.

             Dobronice - víkendový pobyt

 

Webové stránky zdarma

Nepřihlášený