OSLAVA  25. VÝROČÍ ZALOŽENÍ KLUBU NADĚJE TÁBOR

 

 

Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne

(Václav Havel)

 

Letošní rok je rokem dvacátého pátého výročí založení našeho  Klubu Naděje. V roce  1997 se  skupina maminek starající se o své nemocné děti  připojila  k celostátní Asociaci rodičů a přátel postižených děti ČR. Čímž byl dán základ našeho klubu.  Za uplynulých 25 let se v oblasti péče o handicapované mnohé změnilo k lepšímu.  I přístup veřejnosti k postiženým je dnes výrazně přívětivější.  Přesto je stále co vylepšovat.

V současnosti klub sdružujeme 53 rodin z táborska. K oslavě výročí se členové klubu sešli v sobotu 28. května v restauraci Hilton v Sezimově Ústí. Společné posezení bylo příležitostí ke vzájemnému setkání, popovídání , zavzpomínání.

Vzpomnělo se na nejdéle “sloužící “ předsedkyni klubu Romanu Dukátovou, která bohužel před čtyřmi lety podlehla těžké nemoci . Také se nezapomnělo na Marušku Ciffrovou, hospodářku klubu, fungující od samého prvopočátku dodnes. Obě dvě vstoupily do klubu se svými tehdy malými dětmi. Romana s Petruškou, Maruška s Jiříkem. Dnes jsou z těchto dětí zdatní dospěláci.

K dobré náladě všech slavících nezištně přispěla country skupina Veteráni z Pelhřimova. Povídalo se, tančilo, zpívalo. Děti se náležitě vyřádily při zábavných soutěžích. I přes občasné rozmary počasí se oslava klubákům vydařila.

 

     

         28.května -_oslava_25._zalozeni_klubu_

Webové stránky zdarma

Nepřihlášený