PSYCHOREHABILITAČNÍ POBYT  DOBRONICE U BECHYNĚ

Ve čtvrtek 23. června jsme se už  po šesté  vydali s klubem do Dobronic u Bechyně do kempu Lužnice u řeky Lužnice.  Tentokrát s trochu komplikovaným  začátkem, který nám na  cestě k tábořišti   způsobil padlý strom.  Nicméně   vždy připravení Zářečtí měli ve své automobilové výbavě sekeru a pilu.    Společným úsilím  jsme díky tomu  přírodní překážku  zlikvidovali a do cíle nakonec všichni dorazili v pořádku.   

Čtvrteční večer  jsme zahájili   táborákem. Tudíž  první večeře zde byly  opečné buřtíky.   O další stravu už se nám  postarala místní paní kuchařka.

Další pobyt probíhal podle z dřívějška  zavedeného schématu.  Ranní rozcvičky,  přes den různá tvoření a hrátky, koupání v Lužnici, vycházky po okolí včetně k vycházky ke kapli Nanebevzetí Panny Marie .   Zdobily se dortíčky a perníčky upečené Danou Zářeckou.  Děti si pomocí tavicí pistole vyráběly veselá barevná "šmrdlátka".    .      

Večerní program zajišťovaly  děti samy .   Jirka Ciffrů měl jako vždy pro nás připravenou soutěž. Letos jsme hádali hudební skupiny a zpěváky.  Samozřejmostí bylo i Jirkovo speciální  bodování a konečné vyhodnocení, při němž nás odměnil  spoustou sladkostí.

Matěj Stibal zase pro všechny uspořádal diskotéku.  Ta byla tentokrát zněčně originální. Tančilo se v roztodivných parukách.

Obě akce se velice vydařily.  Všichni jsme se náramně bavili.  Prostě  stále  bylo veselo.

Při nedělním závěrečném vyhodnocení byly děti odměněny pastelkami, omalovánkami a různými drobnostmi získanými od sponzorů a jako bonus obdrželo každé  z dětí  puzzle, které nám darovala Monika Hájková. 

Jako  obvykle v kempu u Lužnice se nám všem  náramně líbilo.  Těšíme se, že za rok do Dobronic vyrazíme znovu.smileyyes

 

          23.-25. června  -  DOBRONICE

 

 

Webové stránky zdarma

Nepřihlášený